Cписок судей и прокуроров «закрывших» избитых «Беркутом» активистов + ФОТО

Трое судей, которые выносили незаконные решения в отношении активистов , «не имеют права носить мантии».

«К ним нельзя обращаться «ваша честь». Это нечисть, незаконно осудившая наших активистов. Имена этих судей, их фамилии, место жительства и портреты будут по всему Киеву. Об этом заявил Арсений Яценюк на Майдане в Киеве, передает 24daily со ссылкой на intv.ua.

Приводим имена осужденных активистов, следователей, которые шьют уголовные дела, прокуроров, которые эти дела «освящают» и «судей», которые вынесли позорные приговоры

Информация о действующих лицах относительно событий 1 декабря на ул. Банковой

Слідчі
Пурлінський Д.Ю.
Балабей Ю.В.
Козлов Р.О.

Прокурори:
Задніпряний В.В.
Коршиков М.В.
Попов А.О.

Потерпілі:

1. Сергій Нужненко. За словами друга Сергія, він не є членом якоїсь організації, він працює в торгівлі, захоплюється фотографією, у нього професійна камера. » На Банковій він просто фотографував, нічим в міліцію не кидав «. Нужненко сильно дісталося від » Беркута», у нього черепно — мозкова травма, численні побої.
2. Ярослав Притуленко. Його друг розповів, що на Банкову вони прийшли разом, були без масок, ні до яких політичних сил і організаціям відношення не мають. «Ярослав працює в магазині, — каже Микола. — Ми ні за які політичні сили не виступали, прийшли тому, що були обурені розгоном Майдану. На Банкову зайшли подивитися, що там. Я втратив Ярослава з виду. Коли пішов «Беркут», його затримали. Спочатку у нього працював телефон, сказав, що його побили, але не сильно, що кудись везуть, але невідомо куди «. Друзі Ярослава обійшли чи не всі відділення міліції Києва, виявили його в Голосіївському. Поговорити з одним не дали, зате влаштували допит. Друга Ярослава Миколу допитували 2,5 години.
3. Юрій Болотов. 40 років, батько двох дітей. Як повідомив друг Юрія, він не перебуває в жодних політичних організаціях, а просто стояв на вулиці і дивився, що відбувається на Банковій. Потім, коли почалася зачистка, «Беркут» почав бити всіх без розбору — це видно на численних відео. Друг Болотова також повідомив, що після зачистки вулиці зв’язок з ним був втрачений.
4. Олександр Остащенко. 32 — річний інженер — проектувальник, у нього є одна дитина. Друзі Олександра розповіли, що він також не складається в політичних організаціях. Також стало відомо, що Олександр є на відео: це та людина, яка піднімає обидві руки, щоб його не били. У Олександра зламано два пальці, струс мозку та гематоми. Дні з 1 грудня він провів у спецвідділення лікарні швидкої допомоги під вартою.
5. Микола Лазаровський. Архітектор. Останній раз був на зв’язку з дружиною Яною в неділю, 1 грудня, коли в 22:00 подзвонив і повідомив, що знаходиться в лікарні швидкої допомоги. Потім зв’язок з ним зник, останній раз його бачили на Банковій. «Беркут» бив його ногами, у нього — розбита голова і зламаний ніс. Він не є членом жодної політичної організації.
6. Єгор Превир. Теж сильно побитий «беркутівцями», у нього черепно — мозкова травма, періодично непритомніє. Його прихід на Банкову — перша участь в акціях протесту. Сестра, присутня на суді, каже, що при затриманні у нього нібито знайшли бронежилет — каже, що він тепло одягнувся, коли виходив з дому в неділю, але бронежилета у нього не було. Теж ні в яких політорганізацією не перебуває.
7. Владислав Загоровка. Батько трьох дітей. Його затримали на Банковій в 16:15 1 грудня, а адвокатам повідомили лише в 3:50 2 грудня. Адвокат Владислава, Наталія Дорошенко, стверджує, що при затриманні порушили ст. 208 КПК — не повідомили органи правозахисту. Дружина каже, що Владислав не перебуває в політичних організаціях, пішов на Банкову як учасник мирного протесту.
8. Валерій Гарагуц - журналіст із Дніпропетровська. Його друг Андрій каже, що Валерій — пацифіст і не брав участі в сутичках. Вони приїхали в Київ після розгону Майдану, тому 1 грудня Валерій взяв із собою аптечку. Крім цього, у нього був фотоапарат і все — ніяких ножів і газових балончиків. Вони пішли на Банкову, коли почався розгін протестуючих. Валерій, який відійшов убік, щоб поговорити з сином, повернувся, щоб надати побитим першу медичну допомогу. Його теж повалили і почали бити — били по спині кийками і цілеспрямовано — в пах. У нього численні гематоми і черепно — мозкова травма.
9. Геннадій Черевко.

Судьи:

273x297

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гриньковська Наталія Юріївна

Суддя Шевченківського районного суду м. Києва
Дата закінчення повноважень судді 16.04.2015

283x417

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Маліновська Валентина Миколаївна
Суддя Шевченківського районного суду м. Києва
Дата закінчення повноважень судді 12.03.2017

Гайдук Світлана Володимирівна
Суддя Шевченківського районного суду м. Києва
Дата закінчення повноважень судді 21.12.2014

Радчикова Олена Петрівна
Суддя Шевченківського районного суду м. Києва
Дата закінчення повноважень судді 24.02.2016

261x265

 

 

 

 

 

 

 

 

Бортницька Віта Вікторівна
Суддя Печерського районного суду м. Києва
Дата закінчення повноважень судді 04.08.2008

540x720

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Судья Шевченковского суда Бугиль Владимир Вячеславович стал известен тем, что пару месяцев назад отпустил целую группу преступников-педофилов на свободу! «В 2004 м году ректор-педофил Михайлов был доверенным лицом Виктора Януковича на президентских выборах.» Это именно тот судья, который вел дело против активистов Налогового Майдана. Это именно тот судья, который в 2011 году оправдал чиновницу, которая на своем джипе бухой убила мать троих детей.

Наконец, это именно тот судья, который отпустил под залог Вадика Титушка, позволив другим его братьям почувствовать вкус безнаказанности и недавно начать убивать людей на протестах. Убивать цинично и посреди дня. Убивать под полным прикрытием милиции. Именно благодаря ему активиста «Дорожного контроля» Андрея Дзиндзю 6 декабря арестовали сроком на 2 месяца.

Теги: , , , , ,

Оставить комментарий

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной статье. Комментарии содержащие призывы к насилию и экстремизму, а также нецензурную лексику будут удалены. Регулярное нарушение данных правил повлечет к блокированию Вашего IP адреса. Размещение ссылок в комментариях запрещено.

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*