Судебная реформа не заработает, пока несколько сотен судей не сядут за решетку — Турчинов

http://photo.unian.netСовет национальной безопасности и обороны Украины будет обращаться в парламент с инициативой о снятии неприкосновенности с судей, передает 24Daily.net.

Об этом сообщил секретарь СНБО Александр Турчинов во время брифинга, сообщили в пресс-службе СНБО.

Он отметил, что судебная система в обновлении власти фактически не изменилась, осталась » коррумпированной, неуклюжей и аморальной, что также является вызовом национальной безопасности «.

«По моему глубокому убеждению, судебная реформа не заработает, пока несколько сотен судей сами не сядут за решетку. Я не вижу другого пути заставить судей принимать справедливые решения», — отметил Секретарь СНБО.

Александр Турчинов отметил, что поручил сформировать реестр судей, которые выносили неправосудные решения, освобождали убийц и коррупционеров. «Реестр этих фамилий будет составлен, я обращусь в СБУ, чтобы они обеспечили невозможность этим людям покинуть страну пока не будут доведены уголовные дела в отношении их», — подчеркнул он.

По материаламevroua.com

Теги: , ,
Подписаться на комментарии данной темы RSS

4 Ответа

  1. О! И с этого надо начинать! За предыдущие решения!

  2. Тільки суд стикається зі справжніми матеріалами справи, якщо вона не сфабрикована; а не з тим, що намалювали ЗМІ в своїх джинсових, замовних репортажах. В якій країні світу підозрюваних вже називають злочинцями без суду, без слідства. Вищі чини держави втручаються в слідство, в судові провадження. Якби таке було в США, то полетіли б без збереження утримання всі, до останнього поліцейського.Там ніхто і не пікне з якимось інтервью, поки не винесено рішення суду.А тут причіплять ярлик і так до самого суду. За матеріалами справи — людину треба виправдовувати — так куди ж, головні люди країни на якихось шоу, прес-конференціях вже облили брудом суддів, прокурорів, підсудних або постраждалих. Перестаньте втручатися в рішення, випустіть з тюрем безвинних ( а їх сидить тисячі) — чи у нас несправедливо засуджені були тільки луценки з тімошенками? А тут знову погрози, залякування, харкання слюною! Куди котимося?!

  3. Тільки суд стикається зі справжніми матеріалами справи, якщо вона не сфабрикована; а не з тим, що намалювали ЗМІ в своїх джинсових, замовних репортажах. В якій країні світу підозрюваних вже називають злочинцями без суду, без слідства. Вищі чини держави втручаються в слідство, в судові провадження. Якби таке було в США, то полетіли б без збереження утримання всі, до останнього поліцейського.Там ніхто і не пікне з якимось інтервью, поки не винесено рішення суду.А тут причіплять ярлик і так до самого суду. За матеріалами справи — людину треба виправдовувати — так куди ж, головні люди країни на якихось шоу, прес-конференціях вже облили брудом суддів, прокурорів, підсудних або постраждалих. Перестаньте втручатися в рішення, випустіть з тюрем безвинних ( а їх сидить тисячі) — чи у нас несправедливо засуджені були тільки луценки з тімошенками? А тут знову погрози, залякування, харкання слюною! Куди котимося?!

  4. Міністри, депутати, прем’єр, президент занимаються тільки казками для народу, говорять те, що народ хоче чути, а на ділі так нічого не відбувається. Судді та чиновники від малого до великого продовжують брати ще більші хабарі та заниматись відписками, виносити незаконні рішення суду, бо хто знає скільки буде у власті та треба забезпечитись. Наприклад: В Іршавському районному суді 19.12.2014 року був суд на якому суддя Пітерських не бачить порушень, головний архітектор району Штумф не помнить якими будівельними нормами та законом користувався при плануванні будівлі; заступник міського голови говорить одно, а довідку додає то в ній вже зовсім інше; інспектор ДАБК Артиш порушень у сфері містобудування не бачить; тільки СЕС та МЧС дали правдиві відповіді які суддя не прийняла до уваги а робила так як диктувала адвокат Микита, котра збудувала свій адвокатський офіс в притик до зданія райсуду і знає як узаконювати незаконні будівлі та кому давати хабаря. Це тільки один факт я навела, бо вже не можу мовчати,а скільки їх є… Якщо Ви хочете боротись з корупцією то провірте мої факти і виведіть їх в наручниках щоб люди бачили, а пани почали боятись

Оставить комментарий

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, непосредственно или косвенно имеющих отношение к данной статье. Комментарии содержащие призывы к насилию и экстремизму, а также нецензурную лексику будут удалены. Регулярное нарушение данных правил повлечет к блокированию Вашего IP адреса. Размещение ссылок в комментариях запрещено.

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*